Ik weet hoe frustrerend het kan lijken om een online bedrijf te starten en je geest te zien sissen en je worstelt om geld te verdienen. Ik weet ook hoe het voelt om te luisteren naar alle nee-zeggers die hun twijfel uiten. Maar de waarheid is dat iedereen kan slagen zolang ze volharden. Onthoud dat dit geen sprint is. Het is een marathon. Je kunt gewoon geen nachtelijke resultaten verwachten in je zoektocht naar de perfecte geldtrechter.

In feite zijn de meeste ‘systemen’ die door de meeste internetmarketeers worden verkocht, grotendeels pluis. De meesten van hen beloven je online rijkdom, maar weinigen leveren. Houd er rekening mee dat wat je ook koopt, neem het met een korrel zout. Benader het altijd vanuit de hoek dat als je iets nieuws kunt leren van een boek of systeem, je beter af bent dan waar je bent begonnen.

1. Bouw verkooptrechters

Als u een fervent voorstander bent van ClickFunnels, waarom zou u dan geen verkooptrechters bouwen voor een bijkomend inkomen? Dit is niet alleen een geweldig parttime optreden, maar je kunt er ook een aanzienlijk bedrag mee verdienen. Doorgewinterde trechterbouwers zoals bijvoorbeeld Stephen Larsen, kunnen een aanzienlijk bedrag in rekening brengen om die trechter te bouwen. Waarom? Omdat hier een duidelijk rendement op de investering is.

U kunt niet alleen een vast bedrag in rekening brengen, maar u kunt zelfs een klein percentage van de opname in rekening brengen. Het hangt allemaal af van je ervaring en hoe slim je bent in het bouwen van trechters. Als u nog geen ClickFunnels Certified Partner bent, behaalt u uw certificering en krijgt u de lofbetuigingen en erkenning die u nodig hebt om zekerheid te geven aan zowat elke potentiële klant die u de zogenaamde vaardigheden heeft om de builds te betalen. Ga hier voor geld beleggen methodes.

2. Start een reclamebureau

Er is de laatste tijd een reclamebureau gek op internet. Iedereen wil leren hoe ze een reclamebureau kunnen runnen, zodat ze klanten kunnen aanrekenen en hopelijk hun reguliere inkomen kunnen vervangen, en meer. Het starten van een reclamebureau is echter niet zo eenvoudig als de meesten lijken te weten, weet dat je erop uit moet gaan en druk moet zijn.

Als het je echter lukt, kun je zeker veel geld online verdienen. Niet een klein beetje. Sommige succesvolle reclamebureaus maken vijf tot zes cijfers per maand aan inkomsten. Dat is belangrijk voor iedereen. Maar dan zijn er mensen zoals Nicholas Kusmich die het absoluut verpletteren in het reclamebureauspel. Zorg ervoor dat u uw due diligence uitvoert voordat u zich aanmeldt voor het programma van iemand of een cursus voor iemand koopt om uw eigen bureau te starten.

3. Doe social media marketing

Een andere geweldige manier om online geld te verdienen, is als je verstandig bent met sociale media. U kunt een marketingbedrijf voor sociale media starten en op die manier geld verdienen. Het kost niet veel moeite. Krijg grip op de grote platforms zoals Facebook en Instagram en Snapchat. Ga dan naar buiten en breng uw diensten op de markt. Dat is ongeveer wat er nodig is om op dit gebied te winnen.